Bankers 34 mm

Arne Jacobsen Bankers wrist watch with brown 16 mm Pampas leather strap with gold brushed buckle. The dial on this watch is 34 mm.
Sizeguide
2.198,00  DKK
Tilpas Bankers 34 mm
Bankers 34 mm   + 0,00  DKK
BROWN PAMPAS LEATHER STRAP 16 MM   + 0,00  DKK
På lager

2.198,00  DKK

Solid stainless steel case with a concave dial, hardened double convex M2 glass, 3 ATM.
Produktdetaljer
Varenummer 53107-1617G
Model Bankers
Urets diameter 34 mm
Skivefarve hvid
Urkassefarve Børstet guld
Remtype Pampas-læderrem
Rembredde 16 mm
Remfarve Brun
Urværk MIYOTA GL26

En prik og en streg. Picto® viser tiden på den mest insisterende måde.
Designet i Danmark i 1984, stadig nutidig årtier senere og elsket af mennesker i alle aldre og nationaliteter.
Intet under at Picto® er udnævnt til et ikon blandt ure.

Fragt fra kun 40 kr

3 års garanti

30 dages gratis retur

SO
IKONISK

En prik og en streg. PICTO tager alvoren ud af tidtagningen og   viser tiden på den mest minimalistiske måde.  Dets årtier lange historie og udfordrende design har gjort det til et ikon blandt ure. Og så alligevel,  det er et  symbol på tid på den mest besynderlige måde. Den fjerner presset fra tidtagningen, samtidig med at den hylder kunsten ved den. Et hovedprodukt som PICTO har brug for opmærksomhed fra nogen, der trodser normen, som får folk til at kigge to gange og ryste posen. Måske en som dig? PICTO er en inspiration for dem, der sætter deres egen dagsorden – for at være mindre bundet af tidens forventninger og krav. For at blive et ikon skal man først turde skille sig ud. Hvorfor ikke starte med PICTO?

 


Hvad er klokken
er det?

PICTO udfordrer ideen om et klassisk ur med to visere og en nummereret urskive. Her er timen angivet med en prik på den roterende urskive, mens minutterne er angivet med en konventionel viser. Det er det tekniske design og minimalismens kunst, der gør det unikt. Den dag i dag, stadigvæk.

Roman

I 1942 blev Århus Rådhus i Danmark indviet. Arne Jacobsen tegnede bygningen sammen med Erik Møller, og det oprindelige design var uden et tårn.
Et tårn har ingen funktionalitet og passer derfor ikke ind i Arne Jacobsens designfilosofi. Men efter flere protester så de to arkitekter ingen anden mulighed end at tilføje et 60 meter højt tårn.

Heldigvis var det på grund af dette tårn, at vi fik det smukke ur, Roman.

 

 

Se alle Roman ure

Station

I midten af 30'erne tegnede en ung Arne Jacobsen et hus for H. J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen (et stort velkendt firma i el-branchen). Direktøren så talentet i Arne Jacobsen og bad ham om at designe et ur til sit nye hjem. Arne Jacobsen tog udfordringen op og tegnede et vækkeur, som var hans første industrielle produktdesign.

Uret blev præsenteret på forårsmessen på Charlottenborg i København i 1939, og det er Arne Jacobsens første industrielle produktdesign. Tidligt i sin karriere var enkelhed og designlinjer kendetegnende for Arne Jacobsens design.

Se alle Station ure

City hall

Rødovre Rådhus i Danmark er et af Arne Jacobsens mest komplette designs, inspireret af tidens internationale tendenser. Arne Jacobsen designede alle aspekter af rådhuset, helt ned til urene på væggene og møblerne i hans eget berømte design.

CITY HALL-uret viser Arne Jacobsens kompromisløse tilgang til design og arkitektur. Med sit buede glas og præcise grafik er det et studie i tidløs enkelhed og elegance.

 

 

 

Se alle City Hall ure