PICTO 45 mm Orange/Polerad svart

PICTO bordsklocka med roterande urtavla och polerad svart ställning. Urtavlan på denna klocka är 45 mm.
Sizeguide

ALLA STORLEKAR VISAS PÅ EN KVINNLIG HANDLED AV GENOMSNITTLIG STORLEK.


40 MM KLOCKA SOM VISAS PÅ EN MANLIG HANDLED AV GENOMSNITTLIG STORLEK.


SPECIFIKATIONER

698,00 kr
Anpassa PICTO 45 mm Orange/Polerad svart
PICTO 45 mm Orange/Polerad svart   + 0,00 kr
Polerat svart stativ 22 mm   + 0,00 kr
I lager

698,00 kr

Boett i massivt rostfritt stål, härdat mineralglas, 5 ATM.
Mer information
SKU 43375-302
Modell PICTO
Storlek 45 mm
Färg på urtavla Orange
Infattningsring Polerad svart
Material i band Stativ
Bandbredd 22 mm
Bandets färg Polerad svart
Rörelse MIYOTA 2025

En prick och en linje. PICTO® visar tiden på det mest insisterande minimalistiska sättet. Den designades i Danmark på 80-talet och är fortfarande modern flera århundraden senare och älskad av människor i alla åldrar och nationaliteter. Inte undra på att PICTO® kallas en ikon bland klockor.

Shipping from 79 kr

Förlängd 3 års garanti

30 days free return

SO
IKONISK

En punkt och en linje. PICTO tar bort allvaret från tidmätning och  visar tiden på det mest minimalistiska sättet.  Dess decennielånga historia och utmanande design har gjort den till en ikon bland klockor. Och ändå,  den är en  symbol för tid på det mest märkliga sätt. Den tar bort pressen från tidmätningen samtidigt som den hyllar konsten att mäta tiden. En häftklammer som PICTO vill vill ha uppmärksamhet från någon som trotsar normen, som får en att ta en dubbel titt och skakar om saker och ting. Kanske någon som du? PICTO är en inspiration för dem som sätter sin egen agenda – för att bli mindre bundna av tidens förväntningar och krav. För att bli en ikon måste du först våga sticka ut. Varför inte börja med PICTO?

 


Vilken tid
är det?

PICTO utmanar idén om en klassisk klocka med två visare och en numrerad urtavla. Här indikeras timmen av en punkt på den roterande urtavlan, medan minuterna indikeras av en konventionell visare. Det är den tekniska designen och minimalismens konst som gör den unik. Än i dag.