STEEL BRACELET 16 MM

Sizeguide

ALLE STØRRELSER VIST PÅ ET KVINNELIG HÅNDLEDD AV GJENNOMSNITTLIG STØRRELSE.


40 MM KLOKKE VIST PÅ ET MANNLIG HÅNDLEDD AV GJENNOMSNITTLIG STØRRELSE.


SPESIFIKASJONER

798,00 kr
 
In stock
Bracelet for Arne Jacobsen 34 mm wrist watch. The bangle fits all four Arne Jacobsen designs: Bankers, City Hall, Roman and Station.
Brushed & Polished Steel bracelet with buttrtfly buckle.
More Information
SKU 1628
Størrelse 34 mm
Stroppmateriale Armbånd i stål
Stroppens bredde 16 mm
Farge på stroppen Sølv

En prikk og en linje. PICTO® viser tiden på den mest insisterende minimalistiske måten. Den ble designet i Danmark på 80-tallet og er fremdeles moderne flere hundre år senere, og elsket av folk i alle aldre og av alle nasjonaliteter. Ikke rart at PICTO® kalles et ikon blant klokker.

SO
IKONISK

En prikk og en linje. PICTO tar alvoret ut av tidtakingen og  viser tiden på en minimalistisk måte.  Den flere tiår lange historien og den utfordrende designen har gjort den til et ikon blant klokker. Og likevel,  det er et  symbol på tid på en helt spesiell måte. Det tar bort presset fra tidtakingen, samtidig som det hyller kunsten å ta tiden. En stift som PICTO trenger oppmerksomhet fra noen som trosser normen, som får folk til å ta en dobbelttakning og riste opp ting. Kanskje en som deg? PICTO er en inspirasjon for dem som setter sin egen agenda – og ikke lar seg binde av tidens forventninger og krav. For å bli et ikon må du først våge å skille deg ut. Hvorfor ikke begynne med PICTO?

 


Hva er klokken
er det?

PICTO utfordrer ideen om en klassisk klokke med to visere og en nummerert urskive. Her indikeres timen av en prikk på den roterende urskiven, mens minuttene indikeres av en vanlig viser. Det er den tekniske designen og minimalismens kunst som gjør den unik. Den dag i dag, fortsatt.